Book et møde

PUR

Pur betyder ren og gedigen. Og det er netop det, der er kendetegnende for vores PUR-serie. Det er den gode, ærlige og tidløse klassiker, som aldrig går af mode. Med de helt strømlinede finerfronter, kan man opnå mange forskellige udtryk alt efter valget af grebløsninger. Det er et tomt lærred, som kan formes helt efter ønsker og behov.

Grib muligheden for at eksperimentere

PUR har en stor alsidighed med muligheden for at præge det enkle design i mange forskellige retninger og tilføre en masse personlighed. Særligt typen af greb har stor indflydelse på udtrykket, og det kan både være indfræsede greb eller udvendige greb i forskellige former og materialer  – det er et godt sted at eksperimentere og tilføre mere eller mindre spræl til dit køkken. 

Unikke løsninger til hele hjemmet

Med PUR er du garanteret et køkken, der er tidløst og moderne på samme tid. Det klassiske, rene udtryk på modulerne gør serien velegnet til at føre igennem i andre rum i huset i forskellige speciallavede løsninger. PUR gør sig rigtig godt til blandt andet badeværelsesmøbler, bænke, garderobesystemer og indbyggede opbevaringssystemer.

Giv dit køkken de helt rigtige former

CURVE er det iøjnefaldende og forførende valg af moduler, der bryder med kantet kassetænkning. Den buede form er designet med det formål at tilføje ekstra wow-faktor til dit køkken og dit hjem i sin helhed. Med de elegante, bløde, organiske former og afrundede hjørner skabes der et godt flow i køkkenet og muligheden for at udfolde sig kreativt.

Kreative køkkener

Bring dine egne kreative tanker i spil med et skræddersyet køkken med afrundede CURVE-moduler. Vi rådgiver dig selvfølgelig altid gerne om mulige løsninger og ideer til indretning af dit køkken og resten af hjemmet i sin helhed. Vores mål er at skabe indretning, der ikke kun opfylder behovene i dag, men også forventningerne til fremtidens livsstil.

Flydende, legende og levende

CURVE skaber et køkken med et flydende, legende og levende flow. CURVE-modulerne kan bruges til vores PUR- og VELLE-køkkener og give dem et helt andet udtryk, der inviterer til leg og kreativitet i køkkenet. De afrundede former er oplagte til en fritstående køkkenø eller til at bløde udtrykket på dine højskabe op.

Vi behandler træet godt

Vores køkkener er lavet i den smukkeste egetræsfiner i høj kvalitet, der kan behandles med lys, natur- eller mørk olie alt efter præferencer. Med en lys olie får du et naturligt og råt udtryk, naturolie trækker det naturlige liv og varme frem i træet, mens mørk olie tilføjer en mørk nuance og varme, der leder tankerne hen på røget eg.

Ønsker du at give dit køkken endnu mere karakter og særpræg, kan du vælge én af vores tre eksklusive farver: Pigeon Blue, Dried Sage og Olive. De har alle et både moderne og tidløst udtryk, som underbygger visionen om at skabe køkkener for livet.