Book et møde

SNIT

SNIT er vores rustikke plankekøkken, som giver et elegant, strømlinet og tidløst udtryk til køkkenet og resten af hjemmet. Det er et design med utallige muligheder, der kan trækkes mod mange forskellige stilarter alt afhængigt af elementer som kogeplade, valg af greb og sokkel. Der er rig mulighed for at give SNIT masser af personlighed og særpræg.

Rene linjer

SNIT er med sine rene linjer det tidløse og smukke valg, som også gør sig godt i andre rum i huset end blot køkkenet. Designet er oplagt som en rød tråd, der binder indretningen sammen på tværs af rum og skaber en rolig og harmonisk atmosfære. Et hjem, du har lyst til at være i.

Hjemmets samlingspunkt

Et SNIT-køkken indbyder til meget mere end bare madlavning. Det er en sanselig oplevelse, hvor familie og venner kan samles om de gode, svære, sjove og mindeværdige stunder. Det er et køkken, der kan holde til at blive brugt og levet i – og som får mere karakter og personlighed med tiden.

Vi behandler træet godt

Vores køkkener er lavet i den smukkeste egetræsfiner i høj kvalitet, der kan behandles med lys, natur- eller mørk olie alt efter præferencer. Med en lys olie får du et naturligt og råt udtryk, naturolie trækker det naturlige liv og varme frem i træet, mens mørk olie tilføjer en mørk nuance og varme, der leder tankerne hen på røget eg.

Ønsker du at give dit køkken endnu mere karakter og særpræg, kan du vælge én af vores tre eksklusive farver: Pigeon Blue, Dried Sage og Olive. De har alle et både moderne og tidløst udtryk, som underbygger visionen om at skabe køkkener for livet.